Med naturen som nærmeste nabo

Hverdagsluksus kommer i mange former, og på Solstrand Panorama vil det handle om tilgang til elementene. Utsikten som aldri vil være den samme to dager etter hverandre. Naturen som maler et lerret av himmel, fjellene på Kvaløya som kranser horisonten og havet, et bilde som er nytt og annerledes hver gang du ser på det. Havblikk og midtnattsol, stormbygene fra vest, stjerneklare netter og nordlyset. Sollys til langt på kveld om sommeren, fløyelsblå nattehimmel om vinteren – På Solstrand Panorama vil du til en hver tid ha de beste setene i huset. Så langt øyet rekker.

Velkommen til Solstrand Panorama. Et hjem der gode hverdager aldri blir like.

Kvalitet på alle plan

På Solstrand Panorama vil du bo høyt og fritt, nær både naturen og sentrum. Det er et lite og intimt prosjekt, med 37 moderne boliger i ulik størrelse fra 37 til 123 kvadratmeter. Leilighetene vil passe fint for mennesker i alle faser av livet, men er spesielt velegnet for voksne som sitter med mer plass enn de trenger etter at barna har flyttet ut. Med heis rett opp til leilighetene fra garasjen og smarte planløsninger vil Solstrand Panorama by på kvaliteter denne aldersgruppen vil sette stor pris på.

Her ligger alt til rette for naboskap, med kun 37 enheter blir det ikke flere naboer enn at du vil være på fornavn med alle sammen. På Solstrand vil panorama bli langt mer enn et fancy ord – du vil nyte en utsikt forbeholdt de færreste. På øya er en utsikt med slike kvaliteter ekstremt ettertraktet og vanskelig få tak i, og koster deretter. På Solstrand er den innenfor rekkevidde for de aller fleste.

Lyset – en gave som aldri slutter å gi

Hver leilighet har egen, romslig veranda eller terrasse med rekkverk i glass. På godværsdager får du fabelaktig utsikt når du sitter utendørs, og når ruskeværet kommer på besøk nyter du samme fantastiske utsikt fra din egen, lune stue. Innvending vil leilighetene reflektere det samme solide og stilsikre uttrykket som på utsiden. De vil være preget av solid materialvalg, og takket være gode planløsninger og store vindusflater vil de fremstå som svært romslige og luftige.

Lysforholdene vil være optimale, med sol til langt på kveld. Dagslyset vil bli tatt særdeles godt vare på av interiørfargene; leilighetene leveres med lekker, hvitbeiset eikeparkett. Kjøkkenet kommer med eksklusivt, moderne interiør med glatte flater. Alle leiligheter kommer med delikate, flislagte bad, med hvite fliser på vegger og mørke fliser på gulvet. Det stilfulle uttrykket forsterkes av downlights i baderomstaket.

Velkommen til Solstrand Panorama. Et hjem der gode hverdager aldri blir like.

Gode omgivelser venter

Tromsdalen har vært en sentral bydel i Tromsø i årtier, og har et godt tilbud av barnehager, skoler, lekeplasser og annen infrastruktur. Tromsbuss har et svært godt utbygget rutenett med hyppige avganger både til og fra sentrum. Du vil også få et svært godt utvalg av butikker i umiddelbar nærhet, Amfi kjøpesenter er tre minutter med bil fra din egen, private parkeringsplass.

En bolig mellom hav og himmel

Tromsdalen byr på svært mange kvaliteter. Sentrumsnært, men likevel i umiddelbar nærhet til storslått natur. Kort avstand til sjøen, og Fløyfjellet rett bak deg. Takket være et svært godt utbygget nett med turstier, kan turen til Tromsdalstind starte rett fra din egen utgangsdør.

Ønsker du en raskere vei opp på fjellet, er fjellheisen kun en liten kjøretur unna. På toppen kan du spise et godt måltid på restaurant Fjellstua, og nyte en av Norges mest spektakulære utsikter.

Om bygget

Solstrand Panorama blir en estetisk, stilsikker og elegant bygning i fire etasjer, hvor den tradisjonelle og svært plasskrevende nedkjøringen til garasjen erstattes av en bilheis. Dette, kombinert med at garasjen i hovedsak blir liggende under bakkeplan, vil få bygget til å gli fint inn i terrenget.

Ved hjelp av spennende arkitektoniske virkemidler, farge- og materialbruk vil bygget fremstå som fire uavhengige enheter koblet sammen. Bygget vil ha god plass også på baksiden, som er med på å forsterke følelsen og plass, luft og rom.

Fordeler ved å kjøpe nytt

Kjøper du helt ny bolig, får du forutsigbarhet og trygghet med på kjøpet. I tillegg til luksusfølelsen du får ved flytte inn i en helt ny bolig, har et nybygg også en rekke helt konkrete og praktiske fordeler.

Nybygg har moderne teknologi integrert fra bunnen av, lavere fyringsutgifter, høyere byggestandard, balansert ventilasjon, bedre lydisolasjon og planløsninger tilpasset et moderne liv. I tillegg vil vedlikeholdsutgiftene være lave og forutsigbare i mange år fremover.